Voor Nu en Later…..

We hopen allemaal op een lang en gezond leven. En dat u hierover zelf de regie kan houden. U weet precies hoe u wilt leven als u ouder bent ingeval van meer zorg.  En wat er precies met uw eigen huis, vermogen of eigen bedrijf moet gebeuren. Maar u heeft het nog niet vastgelegd, want het zal zo’n vaart niet lopen, toch?   

Maar wat als u onverwachts komt te overlijden? Of door ziekte of ongeval tijdelijk of blijvend handelingsonbekwaam wordt?  En dan is er niets geregeld. Niemand weet hoe u het allemaal precies had gewild. En degene die het misschien wel weten, zijn niet bevoegd om namens u te handelen en te beslissen.

Nadenken over later is niet altijd gemakkelijk. Het komt helaas nog vaak voor dat het dan hiervoor te laat is. Het is misschien een grote stap, maar als u uw zaken goed hebt geregeld, dan stelt dat gerust, voor nu en later. 

Mijn naam is Peter Ruysbroek en sinds 2014 eigenaar van Advies in Geldzaken.

Hiervoor heb ik ruim 25 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. Zowel voor particulieren als voor de vrije beroepers/ondernemers.  Ik ben Financieel- en Hypothecair Planner, Makelaar, Register Executeur en Uitvaartcoach. 
Als Financieel Zorgverlener en RegisterExecuteur zijn wij gespecialiseerd in de zakelijke en financiële voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen. Middels een groot netwerk van specialisten kunnen wij u goed begeleiden in belangrijke fases van uw leven. Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie van RegisterExecuteurs en Erkend Hypothecair Planners.

Logo register executeur Logo NVHP

Voorts ben ik maatschappelijk betrokken in verschillende besturen, als penningmeester, van Stichtingen en Verenigingen. Geef ik les aan Budgetmaatjes van de Stichting Samen010 en ben ik stadsgids namens het Gilde van Rotterdam.